Valentine’s Day la Nisa cu 80 euro/persoană

Valentine’s Day la Nisa cu 80 euro/persoană

Nu e zi să nu intru în vreo aplicație de căutat bilete de avion, așa că știu că zborurile către Nisa au de obicei prețuri maricele, minim 100 Euro/persoană. De-asta atunci când am văzut că în februarie sunt zboruri și la 35Euro, iar perioada se suprapune cu Valentine’s Day, am zis că e neaparat să vă scriu despre acest deal. 🙂

Temperaturile în Nisa la mijlocul lui februarie sunt undeva la 10-13 grade Celsius, conform Holiday Weather. Dacă însă îți place să călătorești când e mai cald, îți sugerez articolul meu 5 vacanțe ieftine pentru primăvara asta.

Zbor

București – Nisa, cu Wizzair

Perioada: 12-16 Februarie

Cost: 35 Euro/persoană (162 Lei)

nisa

Cazare

Booking:

Varianta 1: Studio au calme proche mer – 137 Euro/cameră dublă/4nopți

Varianta 2: Hotel Trocadero – 161 Euro/cameră dublă/4nopți

Cum îți rezervi vacanța?

Zborul ți-l rezervi singur, accesând site-ul companiei aeriene și introducând datele de călătorie din articol, deci prețul este cel pe care ți l-am prezentat mai sus, fără alte taxe (ascunse) de serviciu. Cazarea ți-o rezervi tot singur de pe Booking sau Airbnb, în funcție de preferințele tale, eu îți dau doar câteva sugestii bine cotate, cu o poziționare și un cost bun.

Util: Dacă alegi Airbnb, fă-ți cont folosind link-ul de la mine și vei avea o reducere de 34 Euro la prima rezervare. Dacă vei face asta, mă ajuți și pe mine să călătoresc mai des, căci voi primi și eu la rându-mi o reducere de 17 Euro pentru următoarea rezervare.

Nu-ți garantez că tariful va fi același atunci când vei citi tu articolul (vezi mai jos de ce), dar îți garantez că așa îmi rezerv și eu cele mai ieftine vacanțe și asa sper să te conving și pe tine să călătorești mai des 🙂

După cum îți spuneam, tariful este unul dinamic, se schimbă de la o zi la alta sau chiar de la o oră la alta, așa că cel mai bine este să rezervi chiar în ziua în care postez articolul.

Atenție: Wizzair este o companie aeriană lowcost, iar politica lor de bagaj include doar un rucsac mic, deci e posibil să fie nevoie să îți cumperi un bagaj de cabină mai mare sau chiar unul de cală. Înainte să rezervi biletul, citește politica de bagaje a companiei.