Valentine’s Day la Bologna cu 100€/persoană

Valentine’s Day la Bologna cu 100€/persoană

După părerea mea, orice oraș italian este perfect pentru o escapadă romantică, iar dacă ești în căutare de o vacanță ieftină de Valentine’s Day, chiar îți recomand să alegi Bologna – un oraș cochet, micuț, ce se poate explora în 2-3 zile și poate fi și un punct excelent de plecare către Florența, orașul Renașterii.

Vacanță în Bologna la 100€/persoană – City break de 4 zile de Ziua Îndrăgostiților

Zbor

Dus: cu Ryanair, 12 Februarie – 8€/persoană

Întors: cu Wizzair, 15 Februarie – 14€/persoană

Total zbor: 22€/persoană

Cazare – Booking

Varianta 1: Interno 7 – R&B da Vale – Nota 9.2 – 156€/cameră dublă pentru 3 nopți

Varianta 2: Fiera Boutique – Nota 8.3 – 158€/cameră dublă pentru 3 nopți

Varianta 3: Hotel Arcoveggio – Nota 8.1 – 160€/cameră dublă pentru 3 nopți

Total cazare: de la 78€/persoană în cameră dublă

Cum îți rezervi vacanța la Bologna?

Zborul ți-l rezervi singur, accesând site-ul companiei aeriene și introducând datele de călătorie din articol, deci prețul este cel pe care ți l-am prezentat mai sus, fără alte taxe de serviciu. Cazarea ți-o rezervi tot singur de pe Booking sau Airbnb, în funcție de preferințele tale, eu îți dau doar câteva sugestii bine cotate (notă pe Booking peste 8), cu o poziționare bună (în centru sau aproape de mijloacele de transport în comun) și la un cost bun foarte bun.

Nu-ți garantez că tariful va fi același atunci când vei citi tu articolul (vezi mai jos de ce), dar îți garantez că așa îmi rezerv și eu cele mai ieftine vacanțe și asa sper să te conving și pe tine să călătorești mai des 🙂

După cum îți spuneam, tariful este unul dinamic, se schimbă de la o zi la alta sau chiar de la o oră la alta, așa că cel mai bine este să rezervi chiar în ziua în care postez articolul.

Atenție: Ryanair, Wizzair și BlueAir sunt companii aeriene lowcost, iar politica lor de bagaj include doar un rucsac/troller mic drept bagaj de mână, astfel că e posibil să ai nevoie de un upgrade la un bagaj de cabină mai mare sau chiar unul de cală. Înainte să rezervi biletul, citește politica de bagaje a companiei. Dacă ești în căutarea unui bagaj de mână potrivit pentru orice companie low cost, eu îți recomand rucsacul pe care îl folosesc de mai bine de 5 ani și cu care n-am avut niciodată probleme: Rucsac bagaj mână.

Dacă te-ai hotărât să vizitezi Bologna, citește ghidul de vizitare de mai jos:

Iar dacă vrei să vezi și alte idei de vacanțe ieftine, verifică articolul meu recent:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *