Valentine’s Day în Cipru, la 88 Euro/persoană – Zbor din Cluj Napoca

Valentine’s Day în Cipru, la 88 Euro/persoană – Zbor din Cluj Napoca

Două ore, atât durează să dai iarna pe primăvară sau, altfel spus, temperaturile din România pe cele din Cipru. Chiar și în februarie, aici te poți bucura de o vacanță cu mult soare și 20°C în termometre. Mâncarea delicioasă, prețurile mici, palmierii și plajele frumoase sunt doar câteva motive pentru care merită să vizitezi Cipru.

 

Zbor

Cluj – Larnaca, operat de Wizzair

Perioada: 11-15 Februarie 2019

Preț: 42 Euro/persoană (198 RON)

 

Cazare

 

Airbnb

Varianta 1: Cozy and small apartment, 5 minutes from the beach92 Euro/cameră dublă/4 nopți, folosind reducerea de 34Euro de la mine.

Varianta 2: The ONE – Centre Beach Studio110 Euro/cameră dublă/4 nopți, folosind reducerea de 34Euro de la mine.

Varianta 3: Heart of Larnaka Sea view176 Euro/cameră dublă/4 nopți, folosind reducerea de 34Euro de la mine.

 

Booking

Varianta 1: Lakis Court, proprietatea unde am stat și noi anul trecut și pe care o recomand – 120 Euro/cameră dublă/4 nopți

Varianta 2: Ithaki Phinikoudes180 Euro/cameră dublă/4 nopți

 

 

Cum îți rezervi vacanța?

Zborul ți-l rezervi singur, accesând site-ul companiei aeriene și introducând datele de călătorie din articol, deci prețul este cel pe care ți l-am prezentat mai sus, fără alte taxe (ascunse) de serviciu. Cazarea ți-o rezervi tot singur de pe Booking sau Airbnb, în funcție de preferințele tale, eu îți dau doar câteva sugestii bine cotate, cu o poziționare și un cost bun.

Util: Dacă alegi Airbnb, fă-ți cont folosind link-ul de la mine și vei avea o reducere de 34 Euro la prima rezervare. Dacă vei face asta, mă ajuți și pe mine să călătoresc mai des, căci voi primi și eu la rându-mi o reducere de 17 Euro pentru următoarea rezervare.

Nu-ți garantez că tariful va fi același atunci când vei citi tu articolul (vezi mai jos de ce), dar îți garantez că așa îmi rezerv și eu cele mai ieftine vacanțe și asa sper să te conving și pe tine să călătorești mai des 🙂

După cum îți spuneam, tariful este unul dinamic, se schimbă de la o zi la alta sau chiar de la o oră la alta, așa că cel mai bine este să rezervi chiar în ziua în care postez articolul.

Atenție: Wizzair este companie aeriană lowcost, iar politica lor de bagaj include doar un rucsac mic, deci e posibil să fie nevoie să îți cumperi un bagaj de cabină mai mare sau chiar unul de cală. Înainte să rezervi biletul, citește politica de bagaje a companiei.