Luna de miere în Europa – 8 destinații care să te inspire

Luna de miere în Europa – 8 destinații care să te inspire

Pentru că urmează să înceapă cât de curând sezonul nunților, vin să vă inspir cu 8 idei pentru luna de miere în Europa, perfecte pentru descoperit în doi și, de ce nu, pentru un trash the dress memorabil.

 

Cipru

cipru-limassol-luna-de-miere

Cea mai relaxantă vacanță a noastră, în Cipru a fost! Insula de la Mediterană este gazda unor plaje super faine, orașe încărcate de istorie și o gastronomie influențată de greci, turci și englezi. Uite alte câteva motive pentru care să mergi în luna de miere în Cipru.

Trash the dress: Agya Napa

Inspirație pentru hotel: The Royal Apollonia, Limassol 5*

Cea mai bună perioadă: Martie – Noiembrie

 

Veneția

Venetia-Luna-de-Miere

Ce poate fi mai romantic decât o plimbare cu gondola pe canalele venețiene? După ce explorezi atracțiile binecunoscute ale orașului, de la Palatul Dogilor, până la Puntea Suspinelor și Podul Rialto, îndreaptă-te și spre insulele Murano și Burano, faimoase pentru bijuteriile făcute de meșteșugarii de aici, dar și pentru casele viu colorate ce înfrumusețează străzile.

Trash the dress: Insula Burano

Inspirație pentru hotel: Hotel Ai Reali, Veneția 4*

Cea mai bună perioadă: Martie –Mai & Octombrie– Noiembrie

 

Barcelona

Barcelona-Luna-de-Miere

Barcelona este un oraș vibrant, cu piețe în aer liber, muzee, biserici, cafenele la orice colț de stradă, cu faimoasele opere ale lui Gaudi, dar și cu plaje pe care te poți relaxa în voie. Din punctul meu de vedere, Barcelona este destinația ideală pentru un cuplu activ și dornic de explorare între două băi în mare.

Trash the dress: Parc Guell

Inspirație pentru hotel: Hotel Barcelona 1882 4*

Cea mai bună perioadă: Martie – Iunie & Septembrie – Noiembrie

 

Santorini

Santorini-Luna-de-Miere
Sursă foto: Tom Grimbert @Unsplash

Cred că Santorini nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu siguranță toată lumea a văzut cel puțin o dată o fotografie cu pitoreasca așezare Oia, celebră pentru clădirile albe imaculate. În timp ce insula nu este neapărat cea mai potrivită alegere dacă vă doriți o lună de miere de relaxare la plajă, aici vă puteți bucura mai degrabă de apusuri impresionante și de atmosfera tipic grecească.

Trash the dress: Oia

Inspirație pentru hotel: Santorini Princess SPA Hotel 5*

Cea mai bună perioadă: Aprilie – Iunie & Septembrie – Noiembrie (cu Iulie & August cele mai călduroase și aglomerate luni)

 

Paris

paris-luna-de-miere
Sursă foto: Yaoki Lai @Unsplash

Orașul Iubirii nu putea să lipsească de pe lista noastră de destinații pentru luna de miere! Cel mai romantic oraș din lume are o mulțime de atracții faimoase, de la Turnul Eiffel, la Muzeul Louvre, catedrala Notre Dame, până la Arcul de Triumf și Basilica Sacré-Cœur. Pe lângă toate acestea, nu ratați și o croazieră pe Sena la asfințit.

Trash the dress: Palatul Versailles

Inspirație pentru hotel: Hotel La Lanterne 4*

Cea mai bună perioadă: Mai – Octombrie

 

Tenerife

Tenerife-Luna-de-Miere
Sursă foto: Benjamin Voros @Unsplash

Denumită insula eternei primăveri datorită climei prietenoase tot timpul anului, Tenerife este cea mai mare dintre Insulele Canare și una dintre cele mai potrivite locuri în care să-ți petreci luna de miere în Europa. Fă turul plajelor de pe insulă, relaxează-te în natură și explorează străduțele pietruite din Santa Cruz.

Trash the dress: Plaja Los Gigantes, cu nisip negru

Inspirație pentru hotel: Las Terrazas de Abama 5*

Cea mai bună perioadă: Martie – Noiembrie

 

Interlaken, Elveția

Interlaken-Luna-de-Miere
Sursă foto: Jose Llamas @Unsplash

Interlaken este un orășel pitoresc, înconjurat de Alpi, pus pe lista celor mai romantice locuri din Europa tocmai datorită naturii spectaculoase ce poate fi admirată de aici. Dacă sunteți fani ai drumețiilor, nu ratați Valea Lauterbrunnen, Jungfrau și Schilthorn.

Trash the dress: Jungfrau

Inspirație pentru hotel: Hotel Eden Spiez 4*

Cea mai bună perioadă: Iunie – Septembrie (sau Decembrie – Martie dacă vreți să schiați)

 

Islanda

Islanda-Luna-de-Miere
Sursă foto: Nicolas J.Leclercq @Unsplash

Dacă vă place să petreceți timpul în natură, sunt sigură că Islanda era deja pe lista voastră de dorințe. Nu rata peisajele oferite de aurora boreală, de gheizerele active, de cascadele repezi și, nu în ultimul rând, de faimoasa Blue Lagoon.

Trash the dress: Cascada Gullfoss

Inspirație pentru hotel: Sand Hotel by Keahotels 4*

Cea mai bună perioadă: Iunie – Septembrie

 

 

Iar dacă luna de miere va fi prima ta vacanță cu avionul în afara țării, îți recomand să arunci o privire pe ghidul primului zbor. Spune-mi, voi ce destinație ați ales pentru luna de miere?1 thought on “Luna de miere în Europa – 8 destinații care să te inspire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *