Despre mine

 

Salutare! Sunt Denisa, dar prietenii îmi spun “Cum faci tu să călătorești așa des?!” 🙂

 

Răspunsul este simplu: fac din călătorii o prioritate! 🙂

 

loculdelageam_Denisa4

 

Cum a început pasiunea pentru călătorit?

 

Când nu sunt prinsă cu Social Media & Content și altele de-ale marketingului, călătoresc. Am “microbul” ăsta de pe la vreo 10 ani, când am plecat pentru prima oară fără părinți de-acasă, la un concurs. Mi-a plăcut sentimentul de independență, de necunoscut, și pentru că peisajele noi mi-au pus mereu un zâmbet pe față, am continuat să descopăr locuri faine din România. Asta până când, la 21 de ani, am plecat timp de un semestru să studiez în Spania, printr-o bursă Erasmus. Am avut din prima zi sentimentul ciudat că sunt acasă, chiar dacă eram la 3000 kilometri depărtare, și că totul va fi bine, chiar dacă eram singură într-o țară străină. A fost o provocare ce mi-a deschis noi orizonturi și m-a îndemnat să descopăr tot mai mult din lumea asta absolut fantastică. Tot atunci mi-a venit și ideea acestui blog, însă a mai fost nevoie de 3 ani și alte 11 țări vizitate pentru a-l transforma în realitate.

Prin intermediul acestui blog de călătorii o să-ți povestesc cum îmi organizez eficient vacanțele, ce costuri implică, de unde îmi cumpăr bilete de avion ieftine sau ce mă inspiră să îmi aleg viitoarea destinație de călătorie.

Blogul Locul de la geam este despre bucurie, euforie, relaxare, curaj, empatie, suprindere – tot acest carusel de emoții pe care îl trăim într-o călătorie și care dă dependență, făcându-te să îți dorești să călătorești mai mult și mai mult.

 

Mult mai des decât pe blog postez pe Instagram, așa că te invit să ne conectăm și acolo: @loculdelageam.ro

arc-de-triumf-bucuresti

Italia-Padova-prato-della-valle

Dubrovnik

Veneția-Italia-loculdelageam

 

Iată un top al celor mai citite articole de pe blogul Locul de la geam:

  1. 3 zile în Viena – Ghid de vizitare (acesta este primul meu articol publicat și a fost citit de mai bine de 13.000 de oameni 🙂 )
  2. 3 zile în Varșovia – Ghid de vizitare
  3. Unde mânânci bine și ieftin în Viena?
  4. Cum poți vizita interiorul Arcului de Triumf din București
  5. Ghid pentru primul zbor din viața ta
  6. BIAS 2019 – Show aviatic București
  7. 8 motive să vizitezi Cipru
  8. O zi în Bratislava – Ghid de vizitare
  9. Inspirație pentru luna de miere în Europa
  10. Destinații de weekend – Balchik & Cap Kaliakra