Când se deschid Târgurile de Crăciun din țară?

Când se deschid Târgurile de Crăciun din țară?

Chiar dacă mai este mai bine de o lună până la Crăciun, mall-urile din țară sunt deja decorate de sărbătoare, iar în multe magazine deja găsim cadouri și chiar brazi și globuri. Mai lipsesc din peisaj doar colindele și vinul fiert, vedetele târgurilor de Crăciun din țară.

Să vedem când își deschid porțile cele mai frumoase târguri de Crăciun din România:

 

Târgul de Crăciun din Sibiu 2019 – 15 Noiembrie

Se pare că sibienii sunt cei mai nerăbdători să vină Crăciunul, căci ei sunt primii care deschid porțile târgului – pe 15 Noiembrie, la ora 19:00, în Piața Mare din Sibiu. Pe clădirile din piață vor fi și în acest an proiecții, iar spațiul pieței va fi ocupat de un patinoar în aer liber și de 100 de expozanți veniți din toată țara cu o mulțime de decorațiuni handmade, dar și cu bunătăți tradiționale. Pentru cei mici vor fi organizate mai multe activități la Atelierul lui Moș Crăciun. Târgul va fi deschis până pe 3 Ianuarie 2020.

 

 

Târgul de Crăciun din Cluj 2019 – 22 Noiembrie

Sub îndemnul “Familionul, familionul, hai la joc!”, Târgul de Crăciun din Cluj se desfășoară anul acesta de pe 22 Noiembrie până de Revelion. Căsuțele frumos decorate te așteaptă și în acest an în Piața Unirii, împreună cu patinoarul și cășuța lui Moș Crăciun, într-o atmosferă de sărbătoare completată de luminițe și seri de colinde.

 

Târgul de Crăciun din București 2019 – 28 Noiembrie

Târgul de Crăciun al Capitalei se va deschide în ultimul weekend din Noiembrie în Piața Constituției, iar vizitatorii se pot bucura până pe 26 Decembrie de concerte și spectacole, de patinoar în aer liber, de peste 100 de căsuțe cu obiecte tradiționale, iar copiii se pot întâlni cu Moș Crăciun în căsuța lui magica.

Până la deschiderea de pe 28 Noiembrie, puteți să vedeți cum a fost la Târgul de Crăciun de anul trecut din București.

 

Târgul de Crăciun din Oradea 2019 – 29 Noiembrie

Concerte în aer liber, colinde, decorațiuni, cadouri și luminițe de sărbătoare te așteaptă în acest an în Piața Unirii din Oradea – aici se va desfășura târgul de Crăciun din acest an, între 29 noiembrie și 26 decembrie.

 

Târgul de Crăciun din Brașov 2019 – 1 Decembrie

Târgul de la Brașov se va deschide anul acesta chiar în prima zi a lunii decembrie – în Piața Sfatului a fost adus un brad natural,în jurul căruia vor fi amplasate căsuțele cu produse de artizanat, cu mâncăruri tradiționale și băuturi calde de sezon. Târgul se încheie pe 13 Ianuarie.

 

Târgul de Crăciun din Timișoara 2019 – 1 Decembrie

Timișoara va intra în atmosfera de sărbătoare chiar de Ziua Națională a României. Până pe 3 Ianuarie timișorenii și turiști se pot bucura de obiectele confecționate de meșteșugari locali, căsuțele fiind amplasate atât în Piața Libertății, cât și în Piața Victoriei.

 

 

 

Tu ce târguri de Crăciun vizitezi anul acesta?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *